ABC-AutoDe Kwaliteitsdealer is een kwaliteitslabel dat de kwaliteit van het geleverde werk bij de aangesloten autobedrijven waarborgt , alsmede de vriendelijke omgang met klanten.

De leden hebben de beschikking over alle technische informatie van alle op de markt zijnde merken en modellen en kunnen - naast de originele onderdelen - ook alternatieve onderdelen aanbieden.

 

logo staand hetautoservicenetwerk

 

Alle bedrijven die voldoen aan het predicaat "de Kwaliteitsdealer" zijn automatisch lid van het landelijke Autoservice Netwerk.  Dit label is een borging voor zakelijke markt én de particulier, dat niet alleen met de meeste zorg, maar ook zo betaalbaar mogelijk naar uw auto wordt gekeken!

Dat geeft alle klanten van deze bedrijven niet alleen de zekerheid dat kwalitatief en betaalbaar werk wordt afgeleverd, maar ook dat de klantrelatie nog ouderwets hoog in het vaandel staat.

Deze website is bedoeld voor de leden van dit unieke kwaliteitslabel, die na inlog op deze website de beschikking hebben over de informatie welke onderling door de leden / dealers wordt gedeeld.